Skip to main content
Gotlamm - Blogg

Idag fyller www.gotlamm.se 15 år!!!!

By 13 May, 2018No Comments

Det var en kall, mörk vinterkväll år 2003 som jag till slut, efter många månaders funderande kom på namnet Gotlamm. Det var perfekt och jag blev överlycklig när jag förstod att ingen använde det eller hade registrerat det. Det tog några månader innan allt var registrerat och klart men det var värt väntan. På den tiden hade jag vita korsningsfår och det var knappt någon som vare sig sålde vita lammskinn eller lammskinn på nätet.

Gotlamm Texelbagge Korsningstackorna vi kalkladan

Men jag började med det för jag tyckte de vita fårskinnen och lammskinnen hade potential med sin fylliga, krusiga ull. Under årens lopp har jag utvecklat hemsidan och haft många olika sorters lamm med vackra lockar och flerfärgad ull. Vart eftersom jag sålde mer så började jag även köpa in lammskinn från andra lammproducenter.

Emma med lammunge

Emma med skottkärra

Emma vallar får. Fotograf Stig Hammarstedt.

Det har varit många roliga, slitsamma år med lammproduktionen och sedan år 2010 har jag inga får kvar men har fortsatt köpa upp fårskinn och lammskinn från duktiga lammproducenter för att sälja på gotlamm.se

För att fira alla dessa år och Gotlamms födelsedag så ger jag 15 % rabatt på utvalda fårskinn och lammskinn hela maj 2018.
Välkomna in i webshoppen

 

en_USEN