Skip to main content

Gotlamm har haft som tradition att varje år delta under Gotland Dog Show. Det är en stor internationell tillställning med många tävlanden, utställare, domare, funktionärer samt åskådare på plats under en hel helg. Vi har brukat sälja vackra lammskinn från Gotländska pälsfår att ta med hem som ett minne av sin vistelse på ön, men det som blivit mest populärt är att vi även säljer billigare lammskinn. De skinnen är billigare för de är från våra korsningsraslamm. De har en tätare mer teddylik ull och sämre lock, några kan vara felskurna eller ha en söm på lädersidan. Det är ändå äkta lammskinn och sköna för hundägaren att sitta på i bilen eller i utställningstälten, men används oftast till hunden att ligga på för att hålla den nybadade och borstade pälsen ren och torr.

Det brukar vara en rykande åtgång på dessa skinn och många återkommande kunder berättar hur bra de är och att de tvättat skinnen mer än 50 gånger i tvättmaskin och att de fortfarande är lika fina och bra.

Vi kommer såklart sakna att inte få möta alla dessa hundägare med sina fina hundar i olika raser och temperament. Som det ser ut nu blir det ingen mässa alls för oss under hösten, därför kommer vi att lägga ut dessa skinn till försäljning i vår nätbutik under en begränsad period. Först till kvarn gäller som vanligt!

Självklart behöver man inte ha hund för att köpa kampanjskinnen de lämpar sig lika bra till katter, husbilen, barnens pulka eller sittvagn mm.

Vi kan inte fotografera och beskriva dem individuellt som vi gör med våra kvalitetsskinn. Istället delas de upp i olika prisklasser och kategorier beroende på om det är vita eller grå skinn. Priset är inklusive frakt inom Sverige men vi kan inte ge er fri returrätt på dessa skinn, ej heller någon extra rabatt även om ni köper flera.

en_USEN